Rent a Car Moment Tuzla

Izrada web rješenja za “Gizmo tonere”
Websajt izradio kao uposlenik agencije Colosseum doo

Firma Gizmo je osnovana 1995. godine, a obnovom i distribucijom patrona za laserske i ink-jet štampače, faks i kopirne uređaje se bavi od 2003. godine.
Jedina smo registrovana firma za proizvodnju tonera i ketridža na području Tuzlanskog kantona

Koristimo isključivo najmoderniju tehnologiju i opremu kao i najkvalitetniji repromatrijal za koji posjedujemo ISO 9001 I 14001 certifikat što je, zajedno sa visokoobrazovanim kadrom i stalnom provjerom kvalitete proizvoda i usluga, garancija kvaliteta ispisa s našim obnovljenim ili zamjenskim patronama.

Direktni uvoznici smo vodećih proizvođača alternativnih tonera i dijelova za fotokopirne aparate,printere,faxove.
Imamo kopmlet opremu za obnavljanje laserski i ink-jet kaseta,kao i komplet ponudu kompatiblnih tonera za fotokopirne aparate,ribone,ciss sisteme itd.

Kao dobavljač sa širokim asortimanom proizvoda želimo aktivno da podržimo naše kupce u redukovanju troškova i da im pomognemo u njihovom rastu i uspjehu. Korišćenjem naših proizvoda istovremeno se štite resursi životne sredine.
Također,konstantno smo suočeni sa novim izazovima i moramo uvijek biti jedan korak ispred konkurencije. Mi trenutno nudimo visokokvalitetne alternative za proizvode vodećih proizvođača štampača po niskim cijenama a u asortimanu imamo preko 300 različitih tonera.
.

ŠTA JE URAĐENO?

Web development

FullStack web development

Grafička priprema

Grafička priprema promotivnih bannera.

SEO Optimizacija

ON Page SEO optimizacija web sajta

IZRADA WEB APLIKACIJA, GOOGLE, FACEBOOK ADS, SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Aleksandar Aničić

Kontakt podaci

TEL: +387 (0) 62 322 777
E-mail: kontakt@aleksandaranicic.com

WWW.ALEKSANDARANICIC.COM
WWW.LEVELMEDIA.BA