Izrada web rješenja za “Gizmo tonere”
Websajt izradio kao uposlenik agencije Colosseum doo

Firma Gizmo je osnovana 1995. godine, a obnovom i distribucijom patrona za laserske i ink-jet štampače, faks i kopirne uređaje se bavi od 2003. godine.
Jedina smo registrovana firma za proizvodnju tonera i ketridža na području Tuzlanskog kantona

Koristimo isključivo najmoderniju tehnologiju i opremu kao i najkvalitetniji repromatrijal za koji posjedujemo ISO 9001 I 14001 certifikat što je, zajedno sa visokoobrazovanim kadrom i stalnom provjerom kvalitete proizvoda i usluga, garancija kvaliteta ispisa s našim obnovljenim ili zamjenskim patronama.

Direktni uvoznici smo vodećih proizvođača alternativnih tonera i dijelova za fotokopirne aparate,printere,faxove.
Imamo kopmlet opremu za obnavljanje laserski i ink-jet kaseta,kao i komplet ponudu kompatiblnih tonera za fotokopirne aparate,ribone,ciss sisteme itd.

Kao dobavljač sa širokim asortimanom proizvoda želimo aktivno da podržimo naše kupce u redukovanju troškova i da im pomognemo u njihovom rastu i uspjehu. Korišćenjem naših proizvoda istovremeno se štite resursi životne sredine.
Također,konstantno smo suočeni sa novim izazovima i moramo uvijek biti jedan korak ispred konkurencije. Mi trenutno nudimo visokokvalitetne alternative za proizvode vodećih proizvođača štampača po niskim cijenama a u asortimanu imamo preko 300 različitih tonera.
.

ŠTA JE URAĐENO?

Web development

FullStack web development

Grafička priprema

Grafička priprema promotivnih bannera.

SEO Optimizacija

ON Page SEO optimizacija web sajta

Phone:

062 322 777

Email:

anicic.dev@gmail.com

Facebook:

@aleksandar.anicic.blog

Pošaljite upit

6 + 8 =

Poziv

Facebook

i

Ponuda