Izrada web shopa za Kypers Bosna i Hercegovina

Piqueov i Shakirin Brend Kypers

Kypers je brend porijeklom iz Barcelone, a u vlasništvu je proslavljenog igrača FC Barcelone Piquea i njegove supruge Shakire.
U ovom trenutku, Kypers je vjerovatno jedan od najbrže rastućih brendova u svijetu sunčanih naočala, s obzirom da nudi vrhunski kvalitet, veoma široku ponudu modela, ali i marketinška zastupljenost čini da to bude upravo tako.

Brend je zastupljen u preko 40 zemalja svijeta – od Amerike, preko Europe i Azije, pa sve do Australije. Mnoge poznate osobe su u posljednje vrijeme poklonile svoje povjerenje Kypersu, te je tako lista poznatih koje možete vidjeti da nose Kypersice prilično duga. Naravno, pored Piquea i Shakire tu su i jedan od najvećih nogometaša svih vremena Diego Maradona, kao i Dani Alves, Carles Puyol, Ivan Rakitić, Iker Casillas, i mnogi drugi…

Također, Kypers je i oficijelni dobavljač sunčanih naočala za FC Barcelonu – specijalna edicija u bojama Barcelone, kao i sa njihovim logom i nazivom kluba na ručkicama.

U Bosni i Hercegovini Kypers je prisutan od 2017 godine, sa zastupništvom u Tuzli.

Sve modele karakteristišu vrrhunska stakla, koja će zaista odmoriti vaše oči, a to je jedna od najbitnijih stvari pri izboru i kupovini sunčanih naočala. Pored toga, Kypers karakteriše i izbor veoma kvalitetnih materijala (acetati i nehrđajući čelik) što modele čini veoma laganim i udobnim za nošenje.

Svi modeli su prisutni u 5-6 različitih boja stakala, što opravdava i Kypersov slogan ”Izrazi svoju ličnost”, te vam zaista omogućava da svojim izborom izrazite svoju ličnost na najbolji mogući način.

ŠTA JE URAĐENO?

Web development

FullStack web development

Multi jezična stranica

Web platforma napravljena na Engleskom i BHS jeziku. Omogućeno dodavanje više jezika 

Responsive design

Web dizajn prilagođen svim uređajima.

Grafička priprema

Grafička priprema promotivnih bannera.

Facebook stranica

Izrada Facebook stranice

Google Adwords

Realizacija Google Adwords kampanje

SEO Optimizacija

ON Page SEO optimizacija web sajta

I

Izrada video prezentacije

Izrada video prezentacije projekta

Newslleter sistem i kampanja

Kreiran Newsletter sistem, importovanje pretplatnika i realizacija kampanje.

Phone:

062 322 777

Email:

anicic.dev@gmail.com

Facebook:

@aleksandar.anicic.blog

Pošaljite upit

3 + 4 =

Poziv

Facebook

i

Ponuda