Centar za opštu i hirurgiju debelog crijeva “Odobašić”

Centar za opštu i hirurgiju debelog crijeva – Odobašić, osnovan je 2017. godine u Tuzli, i nastavak je privatne prakse prim.dr. Amera Odobašića.

Centar je prvobitno osnovan 1998. godine i radio je kao hirurška ordinacija, a danas je ustanova koja se bavi liječenjem bolesti iz domena opšte i abdominalne hirurgije i hirurgije debelog crijeva.

U Centru smo posvećeni preventivi bolesti, te da što je moguće prije prepoznamo simptome, posebno kad je riječ o tumorima debelog crijeva i počnemo na vrijeme sa liječenjem, tako da je kvalitetna dijagnostika naš adut i cilj.

Osim dijagnostike, u Centru operiramo kile, hemoroide, analne fisure i fistule, pilonidalne sinuse, tumore kože…

Kvalitet rada našeg Centra zasniva se na ispunjavanju očekivanja naših pacijenata. Pri tome se posebno oslanjamo na višegodišnje iskustvo našeg osoblja.

Posebna pažnja se posvećuje uskoj povezanosti pacijenta i ljekara. Uz stručnost i toplinu zaposlenika, spremni smo pružiti najbolju moguću njegu našim pacijentima.

U Centru Odobašić Pacijent je u fokusu i cilj je da svakom pacijentu pomognemo obnoviti i održati zdravlje, te na jednom mjestu pružiti vrhunsku medicinsku uslugu.